Zoeken naar altijd geil

Uw zoekactie voor altijd geil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Zaadgeil 51 jaar Antwerpen - Hulshout
Geil
Bottom zkt geile speelvriend(top),ik ontvang nu ,veel kan ,m85,85kg 17x4.5 ik ontvang nu  
gisteren
Biman 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Geslachtsdelen
Goede nacht, leuk dat je even tijd neemt om dit te lezen. Ik geil op geslachtsdelen. Ik zou dus graag jou geslachtsdelen bewonderen. Ik geef mijn eerlijke mening en wat ik er van vind. Ik verwijder de foto's of eventueel filmpjes gelijk. Ik hoop wat van jou. te mogen zien en lezen. Alvast bedankt voor de tijd en de moeite. Leeftijd en uiterlijk geen belang. Onherkenbaar geen probleem omdat het om de geslachtsdelen gaat.  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben morgen in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. ALs het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen. Indien mogelijk, dan graag morgen tussen 9u en 11u.  
gisteren
Lieve jongen 33 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Lieve opa gezocht
Ik zoek lieve opa´s die graag foto´s van hun penis delen. Ik loop momenteel heel geil en zou me hiermee willen aftrekken. Geile groetjes  
gisteren
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil een mooigeschapen oudere man lekker lang pijpen en mondgeneukt worden
Lekker dagje vandaag.... word er geil van... iemand met een mooie penis die discreet kan ontvangen en een goede zuigbeurt wil? Ik kan goed diep nat deepthroat zuigen. Ik word ook graag in de mond geneukt. 180 75kg slank grootgeschapen. Stuur wat info bij interesse aub.  
Marc 43 jaar Antwerpen - Brecht
Lekker sexen?
Wie heeft er zin om mij te ontvangen voor lekkere geile sex? Ben bi 45j/183/78/15cm en sta ontzettend geil... Gelieve te reageren met je stats en een foto aub... Tot snel?  

Lekker sexen?
gisteren
geilzaadsletje 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
zaadsletje is opzoek
hey, zijn er hier mannen die graag eens langskomen om door een geil zaadsletje lekker verwend worden ? ik pijp je lekker nat en geil tot je paal hard is en da bied ik mijn kontje aan, ik ga lekker op jou zitten en schuif men kontje over je stijve paal je mag in me spuiten of in mijn mondje waar je wil ik lik al je zaad op en veel is mogelijk ik kan ontvangen en ben een heel geil sletje waar je mee kan doen wat je wil xxx  
gisteren
Double suck 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double suck
Geil gaykoppel 57 45 reg dendermonde lebbeke zoeken gasten met volle ballen cum die cumface, nipleplay, voetlover, spanking, bottom bij klik geven, Beartype, hairy, sport, uniform, tatoos,klusjesman,.... stuur stats met foto max 50j Geile likjes  
gisteren
Hot 51 jaar Limburg - Diepenbeek
Geil nu
Zou graag pik zuigen en eventueel ontmasgd worden bij klick  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10